logologo
open button

CROSSING BORDER THE HAGUE 1 - 4 NOV 2023

arrows

Info

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want na negen lange jaren keert het internationale literatuur- en muziekfestival Crossing Border terug naar Antwerpen. Op 4 november een openingsavond in in Handelsbeurs Antwerpen geproduceerd door Arenberg NL en op 6 november een festivalmiddag-en avond op meerdere podia in De Studio.

Een festivalprogramma vol literatuur en muziek. Jong talent en gevestigde namen uit binnen - en buitenland wisselen elkaar af. Crossing Border Antwerpen wordt georganiseerd in samenwerking met De Studio, Arenberg, Trix, Antwerpen Boekenstad en November Boekenmaand.

Timetable De Studio

LOCATIES

FESTIVAL TICKETS

Op de ticketpagina van Crossing Border kunt u kaarten kopen voor de openingsavond en het festival. Er wordt doorgelinkt naar de ticketshops van de locaties.

Kaarten voor de openingsavond met PJ Harvey zijn te koop via de website Arenberg. Het event is verplaatst naar de Handelbeurs Antwerpen.
Tickets rang 1: 29 euro
Tickets rang 2: 26 euro

Deuren open 19.00 en aanvang 20.15

Kaarten voor het festival zijn te koop via de website van De Studio
Tickets regulier: 20 euro
Tickets < 26 jaar:12 euro

Tijd: 15.00 - 23.00

COVID-19 EN TERUGBETALING VAN TICKET

Op dit moment is het nog niet te voorspellen hoe de situatie in november zal zijn m.b.t. Covid-19 en de maatregelen vanuit de overheid. Mocht een live evenement niet mogelijk zijn door nieuwe COVID-19 restricties dan worden al je kosten in zijn geheel terugbetaald. Het is mogelijk dat artiesten hun optreden annuleren vanwege internationale reisbeperkingen of andere coronaregels.

RINUS VAN DE VELDE
It must have been somewhere here ...

2020 colored pencil on paper
artist frame 35,5 x 46,1 cm