logologo
open button

CROSSING BORDER THE HAGUE 2 - 5 NOV 2022

arrows

Info

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want na negen lange jaren keert het internationale literatuur- en muziekfestival Crossing Border terug naar Antwerpen. Op 4 november een openingsavond in Arenberg en op 6 november een festivalmiddag-en avond op meerdere podia in De Studio. Een festivalprogramma vol literatuur en muziek. Jong talent en gevestigde namen uit binnen - en buitenland wisselen elkaar af. Crossing Border Antwerpen wordt georganiseerd in samenwerking met De Studio, Arenberg, Trix en Antwerpen Boekenstad.

Het volledige programma wordt begin september aangekondigd.

LOCATIES

Arenberg, Arenbergstraat 28, 2000 Antwerpen

De Studio, Maarschalk Gerardstraat 4, 2000 Antwerpen

FESTIVAL TICKETS

De ticketverkoop voor de openingsavond met PJ Harvey in Arenberg is begonnen.

Ticketverkoop voor het festival in De Studio start begin september, tegelijkertijd met de aankondiging van het festivalprogramma. Check de nieuwsbrief en de socials voor de laatste updates.

COVID-19 EN TERUGBETALING VAN TICKET

COVID Op dit moment is het nog niet te voorspellen hoe de situatie in november zal zijn m.b.t. Covid-19 en de maatregelen vanuit de overheid. Mocht een live evenement niet mogelijk zijn door nieuwe COVID-19 restricties dan worden al je kosten (incl. servicekosten) in zijn geheel terugbetaald. Zonder gedoe. Het is mogelijk dat artiesten hun optreden annuleren vanwege internationale reisbeperkingen of andere coronaregels.