logologo
open button

International literature festival

Deepti Kapoor

type
icon

Thursday November 2, 2023

icon

8:25 PM - 8:55 PM

icon

De Studio - Salon

Thursday

November 2, 2023

Interviewer

Melissa Giardina

Image for Deepti Kapoor

Fotograaf:
Matthew Parker

Deepti Kapoor

Deepti Kapoor, geboren in India maar nu woonachtig in Portugal, maakte in 2015 diepe indruk met haar debuutroman A Bad Character. Nu is ze terug met een nieuwe hit: Tijd van Zonde.

Het boek, een New York Times bestseller, ontvouwt zich als een detectiveroman. Een Mercedes rijdt vijf mensen dood in New Delhi. Achter het stuur zit een bediende van de eigenaar, volledig in shock, die de vreemde gebeurtenissen die tot deze vreselijke gebeurtenis hebben geleid niet kan verklaren.

De lezer wordt al snel de corrupte maar waanzinnig rijke wereld van de familie Wadia ingetrokken en meegevoerd in de levens van drie mensen wiens lot met elkaar is verstrengeld. Het verhaal speelt zich af in een wereld vol weelderige landhuizen, extravagante feesten, inhalige zakendeals en politieke machtsspelletjes.

Tijd van Zonde, half misdaadthriller en half familiesaga, brengt de lezer mee van stoffige plaatsjes in Uttar Pradesh naar het stadsleven in New Delhi; het is een bedwelmende roman vol gangsters en geliefden, valse vrienden, verboden relaties, en de consequenties van corruptie

Tijd van Zonde

Delen